GLAD studio är ett inredningsföretag med säte i Stockholm.

Vi fokuserar på bostadsmarknaden. Tack vare denna plattform får bostads sälj- och köpprocess ett oberoende märke som erbjuder den bästa lösningen utifrån varje klients situation och behov.

Vårt designteam består av en grupp begåvade individer med olika expertområden, styrkor och känsla för detalj. Vi bidrar till att skapa en bättre visualisering av den säljande bostadens karaktär. Tack vare mjukvara och hårdvara som till exempel virtuell verklighet kan vi skapa en uppslukande tredimensionell bild av utrymme. I tillägg till vanliga interiörvisualiseringar, planritningar och solsidor har vi ett VR-gränssnitt som hjälper oss att skapa mer exakta, fotorealistiska och experimentella avbildningar av bostaden och därav förmedlas vision om volym och stämning. Tack vare denna teknik kan vi också dela den föreslagna designen med klienter och intressenter genom ett privat moln kallat GLAD-konto.

TIDSEFFEKTIVITET

Våra klienter kan fortsätta leva sitt dagliga liv i bostaden medan all virtuell rekonstruktion pågår. Hela arbetet är gjort med hjälp av verktyg för virtuell verklighet inom några få dagar.

ÖKA VÄRDE

Vårt mål är att nå den maximala effektiviten i försäljningsprocessen, då vi uppfattar varje bostad som ett eget varumärke, lyfter fram dess potential och förpackar den så att det attraherar den slutliga köparen.

PASSAR FÖR ALLA

Vi erbjuder tjänster för alla typer av bostäder oberoende av deras storlek.

Våra professionella arkitekter och inredningsdesigner anpassar planritningsmallar för varje bostad i enlighet med dess specifikationer.

SKAPAD MED PASSION

I vårt arbete återspeglas entusiasmen och glädjen vi känner under processen. Vi fokuserar noggrant på detaljer vilket går hand i hand med vår passion för design. Vi skräddarsyr våra produkter för att täcka klientens behov och harmonisera livsutrymmet.

BRED SKALA AV LÖSNINGAR

Målet med våra tjänster är att presentera en kristallklar bild av design och planlösning. För att nå detta mål har vi skapat ett tjänstepaket som i detalj skildrar bostadens koncept. Vi erbjuder olika tjänster så att våra klienter kan välja det som passar dem bäst.

PRESENTATION

För att presentera våra förslag använder vi många nya plattformar. Du kan utforska 3D virtuell verklighet på din mobil, surfplatta eller dator. För att förbättra din upplevelse erbjuder vi VR-presentation kompatibel med alla typer av Virtual Reality Headset.

ÄR DU INTRESSERAD?

/ KONTAKT

ALLTID TILLGÄNGLIG

Alla våra klienter använder en webbplattform där vi har samlat allt material som är viktigt för vårt samarbete. När din beställning är färdig sparas den på ditt GLAD-konto. Du kan logga in direkt från din dator eller smarttelefon för att bläddra, ladda ner eller dela ditt nydesignade hem med dina vänner.

/ GLAD-KONTO