EN INLOGGNING – BRED SKALA AV TJÄNSTER

Vi behandlar varje bostad som en egen organism med specifika egenskaper och potentialer. Vårt kreativa team visualiserar bostaden och skapar ett paket för att attrahera den rätta målgruppen samt den slutliga köparen.

Tack vare en enkel inloggning kan klienten hos GLAD studio titta på en bred skala av tjänster som vi erbjuder. Den vackra designsimpelheten är förankrad i det faktum att människor bara vill veta hur en möjlig framtidsinvestering kan bli, eller hur bostaden de säljer faktiskt kan se ut. Kontot är kompatibelt med smarttelefoner, surfplattor, dataskärmar eller vilka VR-glasögon som helst.

KOMMUNIKATION

Tack vare plattformen och din personliga inloggningen på GLAD konto får du, dina klienter och alla fastighetsmäklare tillgång till dokument och tjänster som du valt. För frågor och funderingar kontakta vårt GLAD servicecenter på info@gladstudio.se.

ENKEL och INTUITIV

Användningen av granskningsverktyg är enkel att förstå, oavsett hur mycket erfarenhet, kunskap eller språkfärdighet du har. Det behövs inte heller någon speciell mjukvara. På vår webbsida sammanställer vi en bred skala av de senaste presentationsformerna för att attrahera målgruppen och den slutliga köparen. Med ett enda klick får du en verklig erfarenhet av ett nydesignat utrymme vars rörelse drivs av gyroskopen på din smarttelefon, surfplatta eller VR-glasögon. Tack vare vår produkts soliditet kan du också se på tjänsterna på din datorskärm, vilket lever upp till dina förväntningar om den virtuella verkligheten.

ÄR DU INTRESSERAD?

/ KONTAKT

KLIENT FÄRDIG

Plattformen kan användas från och med den första kontakten med din klient. Du skapar nytt projekt genom att du laddar upp entrématerial (bilder, planritningar, dimensioner osv.) och kan använda våra produkter under visningstillfället för att presentera fastigheten till salu på det bästa sättet eller ladda ner materialet för webbannonsering. Allt för din bästa komfort.

/ REGLER & VILLKOR