PLANRITNING

/ LYFT FRAM POTENTIAL
/ FÖRBÄTTRA ANVÄNDARENS UPPLEVELSE

 

I samarbete med fastighetsmäklare, portaler och utvecklare använder vi den nyaste tekniken för att utveckla den bästa lösningen i dispositionsfasen. Våra professionella inom arkitektur och inredning samarbetar med alla våra partners för att skapa skräddarsydda planritningsmallar.  Processen börjar med den ursprungliga planritningen. Vi lägger stor vikt på solens effekt i enlighet med världskoordinater där rumsorientering är avgörande. I nästa steg skapar vi högupplösta planritningar som är polerade, visuellt tilltalande och redo att annonseras.

Våra tvådimensionella planritningar förbättrar användarens upplevelse tack vare dess strömlinjeformat utseende men också avslöjar bostadens potential.

BEFINTLIG PLANRITNING

NY PLANRITNING

Lägenheten på 71m² består av 3 rum: två sovrum och ett vardagsrum med direkt anslutning till köket. Den ursprungliga planlösningen såg fint ut och inga stora förändringar behövdes.

Dagszonen är orienterad mot nordväst. Solarstudien visade att det fanns brist på solen på sommaren och på våren, därför bestämde vi oss att öppna utrymmet mellan vardagsrummet och entréhallen. Den här lilla förändringen bidrog till att huvudentrén, där det också fanns sovrums- och badrumsdörrar, belystes.

Nattzonen är orienterad mot sydöst och mest huvudsovrummet är vackert solbelyst, vilket gav oss möjligheten att använda mörkare och kallare färger.

Vårt huvudmål för lägenhets designlösning var att skapa balans mellan funktion och estetik samt kalla och varma material och färger, men vi använde hellre ljusa än mörka färger. Denna balans ger mer livslängd, attraktivitet och hållbarhet.


/ TILL TJÄNSTER / JAG ÄR INTRESSERAD